O namaWho We Are

Restoran Ruzmarin predstavlja gastronomsku oazu u poslovnom centru grada. Ušuškan između ulica 27. marta i Starine Novaka, Restoran Ruzmarin nudi beg od gradske vreve i pruža Mediteranski užitak bilo da uživate u mesu, morskim plodovima ili ste vegeterijanac.

Novo iskustvo Mediterana

Ruzmarin ili morska rosa, kako su ga nazvali Latini, je začinska, lekovita, aromatična i dekorativna biljka čija upotreba datira još iz antičkog vremena. Sve njegove dobrobiti nadaleko su poznate, i ne čudi što su njegovu simboliku prigrlile mnoge kulture. Začinska biljka, koja je karakteristična za Mediteran, svoje mesto je pronašla i u kuhinjama širom sveta.

Upoznajte naš tim

Nikola Vučković

šef kuhinje restorana

Poslednji u nizu projekata predstavlja i restoran „Ruzmarin“ gde je u ekskluzivnom ambijentu stambeno-poslovnog kompleksa Central Garden, šef Nikola Vučković zadužen za arije mediteranske kuhinje, koja će zadovoljiti čula i najzahtevnijih sladokusaca.

PROČITAJ VIŠE

restoran Ruzmarin

Naš tim

Izuzetno  smo ponosni na naš mlad i perspektivan tim koji prevazilazi sve izazove zahvaljujući sjajnoj energiji i entuzijazmu. Sastavljeni od sjajnih pojedinaca i stručnjaka u svojim oblastima trudimo se da svaka vaša poseta Ruzmarinu bude posebna.

PROČITAJ VIŠE

Predrag Rašić

šef osoblja

Predstavljamo vam Predraga, mladog šefa osoblja restorana Ruzmarin, koji se marljivo brine da svaka vaša poseta restoranu bude besprekorna i nezaboravna.

PROČITAJ VIŠE

0

Sastojaka

0

Sedećih mesta

0

Fantastičnih jela

0

Etiketa vina