sa svežim voćem i sosom od jagoda, jaja, mleko (jaja,mleko) Njujorški pečeni tip čiz kejka, kora se pravi od mlevene plazme, putera, šećera u prahu i mleka i peče se u rerni, a zatim hladi da se stegne, fil pravimo od maskarpone sira, kisele pavlake, šećera u prahu, limuna, jaja, brašna i vanile, i nalivamo […]
sa spanaćem i rikotom (mleko, jaja) raviole su punjene sa rikota sirom i spanaćem, žalfija se propržava sa puterom u tiganju da pusti eterično ulje, zatim se dodaje povrtna supa i parmezan, raviole se kuvaju i serviraju sa sosem, jelo se posipa sa seckanim lešnikom, listićima žalfije i parmezana
sa gamborima i školjkama (gluten free) 8 celih gambora (sa glavom i repom), i 100Gr školjki se sotira na sitno seckanom crnom luku, a zatim deglazira sa belim vinom i naliva se sa sokom od paradajza uz dodatak seckanog peršuna, krupne morske soli i bibera, služimo sa prepečenim baget hlebom
na sotiranom povrću sa rukolom i parmezanom (gluten free,mleko) ćureći file se griluje u tiganju, zatim se dodaju tikvice, čeri paradajz i crne masline, a zatim deglaziramo sa belim vinom i dodajemo neutralnu pavlaku, file se servira na pire krompiru, preliva sosem od kuvanja i posipa sa rukolom i rendanim parmezanom
(mleko, jaja) juneće meso za burger (juneći but 75%, juneći loj 25%) se začinjava sa solju I biberom. Na donjoj kajzerici stavljamo džem od crvenog luka, kisele krastavčiće, miks salata I kolutove paradajza a preko mes cedar sir koji otapamo na burger u konvektovatu, sa strane služimo wedges krompire sa dodatkom kečapa I ajoli majoneza […]
sa grilovanim povrćem krompir pireom i supreme sosom (gluten free,mleko), pileći file suvidiramo na 65C-2h i marinara se u maslinovom ulju sa dodatkom belog luka i majčine dušice, meso se po porudžbini griluje na kozi i završava u konvektomatu, za grilovano povrće stavljamo patljidžan, tikvice, šampinjone, crveni luk i paradajz, uz to služimo suprim sos […]
sa svežim voćem i sosom od jagoda, jaja, mleko (jaja,mleko) Njujorški pečeni tip čiz kejka, kora se pravi od mlevene plazme, putera, šećera u prahu i mleka i peče se u rerni, a zatim hladi da se stegne, fil pravimo od maskarpone sira, kisele pavlake, šećera u prahu, limuna, jaja, brašna i vanile, i nalivamo […]
(6-8 osoba) Specijalitet oblasti, prase teži između 5,5-6,5kg, prase se začinjava dan pre pečenja, a zatim se na dan služenja peče u rerni 2,5h, na kontrolisanim temperaturama. služi se sa pire krompirom sa tartufima, džemom od crvenog luka i miksom zelenih salata sa parmezanom i pinjolima, prase se pred gostima seče tanjirom, kao omaž tradicionalnom […]